Ліофілізований свіжозрізаний Червоний Мухомор (Amanita muscaria), попередньо заморожений до -40С, сублімований за мінусовими температурами у сублімаційних сушарках Bulova, збережені всі складові гриба для використання Червоного Мухомору для мікродозингу, косметиці, БАДах. Сублімований черврний Мухомор постачається як ліофілізована сировина.
Саме сублімаційне сушіння Мухомора, зберігає всі властивості грибу, цілісність клітин та пептидніх зв’язків. Гарантія високої якості сублімованого продукту від Bulova.
Цікаво, що усушка Червоного Мухомора при ліофілізації складає 94-95%.
Також, цінною складовою сублімованого Червоного Мухомора є гідролат Мухомора – натуральний клітинний екстракт Мухомору, що отриманий з накопиченого льоду в процесі ліофілізації Мухомору, без нагріву грибної речовини.




